SHOPPING

Har ont i hela kroppen. Halsen värker, nacken värker, ryggen värker.. Just nu ligger jag i sängen och äter vattenmelon. Funderar på att kolla på några avsnitt av CSI och sedan sova. Ska försöka sova bort den här förkylningen, så jag hoppas verkligen att jag vaknar upp frisk imorgon.
Köpte dom här shortsen idag, typ de perfekt shortsen! Jag skojar inte. För det första så kostade dom bara 320 kronor, för det andra så fanns dom i små storlekar (bra för lilla mig;) ) Och för det tredje så är dom låga i midjan! Perfekt midjelängd enligt mig, dvs väldigt låga :) Awesome!


SÖNDAG

Kom hem från Täby för ett tag sedan, men nu sitter jag i sängen och äter potatis och bea :) Mumms!
Tre bilder på mig från idag ;) Visar senare vad jag handlade från Hollister :D


OJ!...

... Kollade precis på klockan och såg att jag måste skunda mig lite. Har en tunnelbana att passa. Ska möta upp Felicia, vi ska åka till Täby centrum. Men innan dess måste jag springa in på Åhléns och apoteket. HOppas jag hinner :)

HEMMA IGEN

Mötte upp Liv i Västis, gick in på tre - Liv skulle fixa sin mobil. Åt en pastasallad. Jag skulle köpa halstabletter eller något för att bota min hals värk, men såklart hade apoteken stängt. Jag och Liv kanske ska hitta på något ikväll också :) Men nu måste jag vila. Mår seriöst skit just nu, ingen mysig förkylning..
Sitter just nu i sägen med morgonrocken i högsta hugg. Visst ser jag pigg ut? ;)


VÄSTIS ♥

Ska möta upp Liv i västis om ett tag, ciao! ♥

GODMORGON!

Godmorgon på er! Sovit gott? Det har i alla fall inte jag gjort :( Jag vet inte hur många gånger jag har vaknat inatt. Hatar verkligen att vara sjuk. Speiellt när man inte kan sova på nätterna. Aja, jag har verkligen super ont i halsen så jag tror jag måste gå till apoteket och köpa bafucin, men innan dess måste jag äta något. Är jättehungrig.

MÄTT!

Ojojoj säger jag bara! Min mage kommer seriöst spricka vilken sekund som helst. Har inte varit så här mätt på skitlänge! Haha, jag och mat alltså.. Filippa och Liv vet vad jag syftar på. På Rhodos var jag den som altid var hungrig, vet inte hur många gånger per dag jag sa att jag var hungrig. Haha. Men nu kan jag inte ens tänka på mat. Vi åt på Fiore precis vid djurgårdsbron. Det var jag, pappa, Effie, Felicia och Fredrik. Super mysigt faktiskt. Åt en kolgrillad entrecote med rödvinssås och patatis. Hur gott som helst! Har saknat kött. Åt typ bara grekisk sallad, chips och pizza på Rhodos, så kött har jag verkligen saknat - för det är ju typ det bästa som finns inom matväg i alla fall :)
Nu måste jag smälta maten lite så jag tänkte kolla på ett avsnitt av Paradise hotel ocg efter det orkar jag förhoppningsvis gå upp och tvätta bort sminket.
Det finns hur många bilder som helst från Rhodos, så ni kommer få se hen hel del bilder från resan framöver :)


TIME TO GO

Nu har det blivit dags för mig att gå. Ska äta middag vid djurgårdsbron, ciao!


STANDARD

Lyckas alltid bli sjuk efter jag har varit utomlands. Och jag lyckades såklart inte komma undan den här gången heller. Har så sjukt ont i halsen, kan typ inte ens äta för att det gör så ont. Men det kanske inte är så konstigt att jag blev sjuk - med tanke på hur kallt det var på planet i torsdags...
Första dagen - på bussen påväg till hotellet

Helt vit och fin

Första kvällen :)


STOLT!

Under veckan i Rhodos började jag läsa en bok. Det började med att Liv läste den, därefter Filippa och sedan kände jag min nästan tvungen att läs den. Tvingade mig lite i början, men sedan kom jag in i boken och jag fastnade för den. Haha, anledningen till varför jag skriver detta är för att jag vanligtvis hatar att läsa. Och jag menar det verkligen! Jag har typ aldrig läst ut en hel bok. Så jag är riktigt stolt över mig själv som nästan har läst ut hela boken nu :)

2011-07-29

Kom precis hem från en liten runda på stan med Felicia. Har växlat tillbaka lite Euro till Svenska kronor, ätit lunch på Bk och kollat i affärer. Handlade dock ingenting. Funderar på att spara allt till New york, vi får väll se ur det går. Men jag hoppas att det ska gå bra! Aja, nu ska jag nog precis som Filippa fräscha till mig lite genom att ta en dusch. Senare ikväll ska jag ut på middag, så det vore ju inte helt fel att börja fixa sig lite nu :)

Kvällspromenad

Tog en kvällspromenad med syrran direkt efter middagen. Tanken var att vi skulle åka vattenskoter, men våran plan sprack. Så det blev bara en liten promenad till djurgårdsbron och tillbaka.

Packat & klart!

Väskorna är packade och jag är redo. Snart blir det till att sätta sig i bilen och åka till Arlanda. Det kommer bli så underbart! Men nu måste jag kila, vi kanske hörs på Arlanda, annars är vi hemma på torsdag om en vecka. Ha det bra! Puss puss ♥

Det här ser ju inte helt fel ut...


GODIS

Yes, då var klockan ställd på 05:40. Inte för att jag ska sova nu, men så jag inte glömmer ställa alarm. Hoppas bara att jag lyckas komma upp. Men det ska nog gå bra! :D
Har precis ätit middag och just nu gör jag faktiskt ingenting. Tänkte försöka packa ner de sista sakerna. För annars kommer jag äta upp allt mitt godis som jag har köpt enbart för den kommande veckan ;) Haha, måste alltså sysselsätta mig med något så jag glömmer bort godiset. Puss ♥
Det här ser inte helt fel ut va? Älsker verkligen Gottcenter!

TAGGAD

Sitter i sängen och kollar på Paradise Hotel samtidigt som jag kollar igenom alla papper och biljetter. Är sååå sjukt taggad! Vi kommer ha det bäst! :D

2011-07-20

Mötte up Ida vid Åhléns city för att jag skulle få tillbaka mina skor. Så nu ligger dem i min väska :) Tror faktiskt att jag är helt klar med packningen nu :D Det har gått bättre än vad jag trodde, så det är nice! Ska lite senare gå ner till min favorit godis affär, näligen gottcenter :) Måste alltid köpa med mig godis innan jag åker bort från Sverige. Haha, det är typ en tradition :P Nej, men det finns typ aldrig så gott godis utomlands.
Ida Holme och jag förra sommaren ♥


KATASTROF!

Jag är så dålig på att packa och det är ju näst intill omöjligt när man ska vara borta en vecka. Jag är nämligen expert på att packa ner alldeles för mycket kläder och skor. Så om jag tänker efter så passar jag nog bättre ihop med längre resor. Då kan jag ju inte packa för mycket kläder. För jag tömmer ungefär hela min garderob, även om jag bara ska vara borta i en vecka (som nu) Men om jag skulle åka bort i typ ett år eller något så skulle mängden på nedpackade kläder passa bättre ihop med antal dagar som jag är borta.

Det är tur att det är varmt i Grekland, Rhodos - plaggen tar inte så mycket plats men jag har nog seriöst packat ner större delen av min sommargarderob. Nu är det bara att hålla tummarna på att jag slipper betala övervikt på torsdag!


Näääästan klar med packningen. Men nära skjuter ingen hare ;)



PACKAR...

.. Ner lite smycken nu tänkte jag. Men det är så svårt att välja vilka jag ska ha med mig. Skulle egentligen vilja ta med mig alla :) Men nej. Nu ska jag fundera lite på vilka jag ska ta med mig och vilka som ska få stanna hemma.
Det är inte lätt...

HMM...

Måste lösa detta på något sätt..
Än så länge har jag bara packat ner två par skor och de tar ju typ upp halva väskan. Och jag ska ha minst ett par till med mig i alla fall. Men dom har Ida hemma hos sig för hon lånade dom av mig förut. Aja, jag löser det!

LAUNDRY

Måste börja förbereda mig inför resan på torsdag! Vi åker ju till Rhodos då :) Det kommer bli så skönt! Aja, jag måste i alla fall börja tvätta lite kläder idag och så lämnar jag packningen till imorgon ;) Standard ju! Packar alltid i sista sekund, eller jag gör typ allt i sista sekund. Skjuter alltid upp saker i alla fall. Men nu tänkte jag faktiskt vara lite duktig och tvätta, så jag har rena och fina kläder med mig ;)
Två av sakerna som jag köpte igår, sololja och eye liner.


HEMMA!

Har varit på filmkväll med Filippa :) Men nu är vi hemma hos mig igen. Tunnelbanorna slutar ju att gå så vi fick ta bussen istället. Den stannade precis utanför burgerking så vi smet in och köpte lite mat. Men klumpig som jag är så tappar jag såklart min cheeseburgare och så skulle jag gå och beställa en ny men då var köket stängt (?) Men sen fick några andra beställa mat... Fattar inte riktigt menmen ;)

.

Nu är jag hemma igen. Handlade faktiskt lite mer saker än vad jag trodde att jag skulle göra, men det är sådant som jag behöver. Kan visa sen :)

LUNES

Då var det måndag igen då, en grå och molnig sådan. Men snar blir det mycket soool! :D
Kom faktiskt upp ganska tidigt idag, typ kvartöver tio var jag uppe. Har hunnit äta lite frukost och just nu håller jag på att sminka mig och dricker té. Ska alldeles strax gå iväg och handla lite saker. Vi hörs senare!
Haha, Filippa och jag för någon vecka sedan :)


KLOCKAN ÄR MYCKET...

... Och nu känner jag faktiskt att jag måste sova. Känns som om jag håller på att vända på dygnet med tanke på de senaste kvällarna som blivit ganska sena.. Men vad gör man om man får all enrgi på kvällen? Klart att jag är uppe då. Hade i alla fall tänkt att jag ska gå upp i hyfsad tid imorgon. Typ nio-tio någon gång. Dock känner jag redan nu att jag verkligen inte kommer komma upp så tidigt. Dels för att klockan är ganska mycket nu och sedan är jag typ en av världens mest morgontrötta människa, så länge ingen väcker mig så kan jag seriöst sova från typ klockan två på natten till klockan sex på kvällen dagen efter ;) Helt sjukt, men sådan är jag. Dock hatar jag att gå up sent, då har lixom hela dagen gått till spillo. Anyway, så ska jag göra mitt bästa för att komma upp i tid. Har nämligen lite saker som jag måste fixa. Blandannat handla lite saker... Mer än så säger jag inte nu ;) Nu ska jag kolla på ett avsnitt av CSI och sedan sova. Godnatt! ♥

VÄNTAR..

... På att Liv och Filippa ska komma hit så att vi äntligen kan kolla på resor :D
Har varit på en snabb lunch nere på donken med Felicia och Linnéa. Ida träffade jag faktiskt också på :)

I ♥ ME


HELLO!

Låg i sängen och kollade på CSI men så hörde jag några bekanta röster utifrån. Gick upp till ytterdörren för att välkomna dem hem ;) Lillis och Felicia kom precis hem efter att ha varit ute så jag tror faktiskt att jag ska göra dem lite sällskap i vardagsrummet :)
Sådär såg jag ut idag, eller igår ;)


¤ ¤ ¤

Kul att mina ben är ganska mycket brunare än min mage och armar..
Har spenderat kvällen på söder hemma hos mami. Har ätit middag och haft det mysigt. Linus och Ville har varit borta i två veckor (Gran Canaria) så jag kände att det var dags att träffa dem idag :)
Tänkte i alla fall sätta på en film nu, är inte så trött men känner ändå att det skulle vara skönt med lite sömn. ♥

HAHA

Det blir inget bokande av resor idag heller :( Hehe, men imorgon då jävlar! :D

GOODMORNING

Goodmorning sunshines! :) Jag har varit vaken i några timmar nu och väntar faktiskt på att Filippa ska höra av sig igen, när Liv harvaknat. Igår blev det typ lite missförstånd vad det gäller att boka resa. Så vi ska kolla på det där idag istället. Hoppas det finns någon sista minuten så att vi åker om typ en dag eller något. Jag är såååå taggad. Vill bara komma bort från tråkiga Stockholm ett tag. Det blir ju inte direkt roligare när vädretär som det är just nu. Sol och bad skulle jag behöva just nu känner jag! :)
En gammal bild på mig och Ida Holme som jag faktiskt träffade en snabbis igår. Hon jobbar på donken som ligger nära mig, så jag gick ner dit och beställde en jordgubbsmilshake och väntade i ungefär tio minuter på att hon skulle sluta. Sedan satt vi där och snackade ett tag.
Aja, nu ska jag fortstta sminka mig. Har inget annat att göra ;)

FREDAG

Efter att ha näsan i garderoben i några timmar har jag äntligen beslutat mig för vad jag ska ha på mig idag. Haha. Helt sjukt att jag typ testade alla mina kläder. Hittade tillslut ett par jeans från gina som jag inte har använt på länge och sedan en söt topp från Abercrombie and Fitch som jag köpte i London.

KALIFORNIA KING BED


ALLT MELLAN HIMMEL OCH JORD

Vet inte riktigt vad som händer om nätterna men något är det.. Vanligtvis brukar jag nämligen aldrig dröma, det kanske händer max fem gånger varje år. Men nu den här veckan har jag drömt något varje natt. Och det är verkligen mellan allt som finns på himmel och jord. Inatt drömde jag tillexempel att jag låg i badet och så såg jag en köttätande katt, och jag höll på att dö. Haha. Vet somsagt inte vart jag får allt ifrån.
Ska möta upp de andra två prinsessorna typ klockan fyra för att kolla på resor. Sedan ska jag även försöka hinna hämta ut mina glasögon och linser som är klara.
Nu ska jag fortsätta kolla igenom hela garderoben så kanske jag kan få på mig lite kläder, det vore ju ganska trevligt.. ;)

23:44

Sitter och lyssnar på musik samtidigt som jag, äter äpple, dricker juice och laddar ner låtar till ipoden. Här klarar man av att göra många saker samtidigt vill jag lova. Juste bloggar gör jag ju också! ;)
Pratade i telefon med Ida Holme för ett tag sedan, ska kanske träffa henne imorgon, men ingenting är bestämmt. Som Filippa skrev så ska vi kolla på resor imorgon :D Och just därför kanske jag inte kan träffa Ida, hon slutar nämligen jobba klockan fem imorgon och det är ungefär då vi hade tänkt kolla på resor. Menmen, vi får se hur det blir. Vi kanske hinner ses en snabbis i alla fall :) Det var ju faktiskt ett tag sedan jag träffade henne..
Liiiite har vi nog förändrats på 4(?) år..


2011-07-14

Nu har jag precis ätit lunch med syrran, vi lagade någon form av wook. Kyckling, morötter, paprika och nudlar. Super smarrigt var det! :)
Snackade precis med Liv och eftersom ingen av oss har några planer så tänkte vi träffas och hitta på något. Och gissa vart vi ska?! Grönan! :D Haha, det var ju ett tag sedan sist så vi tänkte dra dit om ett tag :)
Köpte den här bodylotionen (haha?) Tack Ida Holme för att du tipsde mig om denna. Den är helt underbar! :D

TODAY´S

Vaknade hur tidigt som helst imorse! Klockan 06.45 var jag uppe i köket och gjorde en macka. Har ingen som helst aning om hur det kommer sig att jag vaknade så tidigt idag. Men jag säger som Liv, det måste seriöst vara ett under ;) Efter att jag hade ätit upp mackan så gick jag och la mig igen och gick inte upp förrens strax innan 12. Nu ska jag i alla fall kolla lite i affärer med Felicia, måste köpa en bodylotion!

NATTI NATTI

Har precis kollat klart på ett avsnitt av CSI NY och tänkte faktiskt gå och lägga mig nu, men vi hörs imorgon!


Dricker hallon och rabarber té med syrran, lyssnar på musik, står på  händer och går i klackar. En vanlig onsdagskväll med andra ord :)



FRESUBIN


Haha, nej jag går inte på någon diet eller liknande. Fick dessa proteindrycker av min morbror. Perfekt att ta en efter träningen, dvs efter sommaren då gymnastiken drar igång igen ;)

VAD HÄNDER MED VÄDRET?

Det var inte länge sedan det var 28 grader och stålande sol, men jag saknar det!

Idag har det ju till och med varit kallt ute! När jag kom ut blev jag faktiskt förvånad över att det var så kallt som det var. Vill bara ha sol och värme! Så frågan är ju vad som har hänt med vädret.

MOT VÄSTIS

Ska möta upp Liv i Västermalmsgallerian om ett tag. Vi får se vad som händer där, kollar lite på utlandsresor kanske? :) Puss på ett tag.



GODMORGON!

Vaknade precis.

Haha, pigg tjej!

MER SHOPPING

Visade ju skorna i något inlägg under, så nu tänkte jag även visa blusen som jag köpte idag :) Den är från Juicy Couture.



♥ ♥ ♥

Everyone needs a pair of pink shoes.




NU ÄR ALLT SOM DET SKA!

Med rubriken så syftar jag på mitt internet. Jag har ju lånat Felicias dator de senaste två daagarna, men nu fungerar min som vanligt igen :)
Jag har varit lite deprimerad under de senaste dagarna, bara för att jag är så shoppingsugen men jag hittar ingenting i affärerna. Men idag ändrades det. Köpte faktiskt två saker! :D Jag kan avslöja redan nu att det är ett par skor och en topp. Skorna såg jag redan igår och jag blev kär direkt - alltså åkte jag tillbaka till Västermalmsgallerian idag och köpte dem.
Visar snart vad som finns i påsarna :)

TJINGELING!

Drar till Västermalmsgallerian med sis, därefter åker vi vidare till mormor och morfar. Ciao!


MAN BLIR JU LITE SUGEN...

... På att åka utomlands när man ser att alla, och då menar jag verkligen alla på facebook lägger upp allt från bilder till incheckningar. "Blablabla är på Arlanda terminal 5 med blablabl..



Nice! Men snart kanse man är där igen? :)

SKOR

Har spenderat dagen tillsammans med Liv :D Vi möttes upp i Västermalmsgallerian och kollade runt lite i affärer. Jag är kääär! På riktigt! Jag måste köpa dem imorgon :) Haha, det är ett par skitsöta rosa skor. De är dessutom halva priset så imorgon slår jag till! :D Hihi. Fick i alla fall med mig ett par skor hem idag, ett par svarta enkla och fina ballerinaskor :)

Tänkte bläddra lite i Cosmo som jag fick hem i brevlådan idag :) Där är skorna jag köpte.

LUNCH

Gick ner till optikern för ungefär hen halvtimme sedan, lämnade in glasögonen för att få ny styrka på glaset och så väntar jag på nya linser med ny styrka. Blev inte så förvånad när hon sa till mig att det hade hänt mycket med min syn - för det har jag ju märkt. Men snart ser jag glasklart igen ;)
Tänkte äta lite lunch nu i alla fall sedan ska jag snacka med Liv igen så får vi se vad vi hittar på :)


23:14

Gick ner till Åhléns med syrran en snabbis. Köpte chips, saft och ostbågar. Så det har jag suttit och gottat mig med under kvällen. Annars har jag faktiskt inte gjort någonting alls, lite halv segt faktiskt. Men immorgon, då jävlar! Ska till optikern klockan elva och efter det måste jag hitta på något! Så enkelt är det :)

♥ ♥ 

SÖNDAG

Hehe, det som jag skrev igår om att jag är så otrolik teknisk tror jag faktiskt att jag tar tillbaka.. Mitt internet fungerar ju inte alls nu, eller jo typ 30 sekunder varannan minut ;)
Anyway, så åkte jag och Felicia till mami igår. Vi åt middag där och så. Lite sent blev det kanske - kom hem kvart över tre, menmen. Idag har jag verkligen inte gjort någonting. Tog en ganska lång sovmorgon - vaknade strax efter två, sen gick jag upp och åt lite pizza sen dess har jag inte gjort något. Målat naglarna och gjort en inbakad fläta. Haha, nu håller jag i alla fall på att ladda ner lite låtar :)




BILDBOMB!

Nu får ni också ta del av vår underbara åktur med skotern igår..
Först var det dag att packa ner alla saker i skotern.

När vi sedan hade kört bort en bit från Kmk och bort från djurgården så möttes vi av stora båtar och mycket vågor. Så lite blöta blev vi ju..

Sedan gick vi i land på en liten ö.




Sen började vi köra hem igen.

När vi var i land igen så köpte vi en varsin glass :)


PANCAKES

Woho! Ibland blir jag faktiskt lite fascinerad över att jag är så teknisk som jag är. Som jag har berättat lite tidigare så har mitt internet strulat lite, men duktig som jag är så tog jag tillslut tag i det där. Kollade på internetsaken och fixade lite med sladdarna osv. Så nu fungerar det hur bra som helst igen! :D
Jag ska snart äta en liten brunch i form av pankakor. Senare ikväll ska jag på middag hemma hos mami.
Passar på att visa bilder på detta armband som jag fick igår :)

RASTLÖS BRUD

Nu börjar jag seriöst tröttna på att mitt internet vägrar att fungera. Vet faktiskt inte riktigt vad som har hänt, men det är bara min dator som är drabbad. De andra datorerna som finns i detta hem fungerar hur bra som helst, till och med internet! Jag som hade tänkt ladda upp lite bilder på facebook, ladda ner låtar och kanske någon film. Men lika snabbt som jag fick idén så försvann den igen. KUL. Ligger just nu i sägen och lyssnar på musik samtidigt som jag ligger och funderar på om det finns något annat jag skulle kunna hitta på. Min fantasi är ju inte direkt den bästa, så det som än sålänge kommit upp i mitt huvud är mat och varmt. Så antingen funderar jag på att ta något att äta, inte för att jag är hungrig men bara för att ha något att göra ;) Eller så går jag ut och sätter mig på balkongen ett tag. Det är så sjukt varmt så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Alla fönster i mitt rum är öppna men det är typ vindstilla ute så det blir ju inte direkt kallare av att dom är öppna. Det som händer är att det kommer in humlor och getingar. Haha, lyckat?
Aja, nu tror jag att jag ska gå till köket och hämta något smarrigt. Sen kanske jag sätter mig på balkongen et tag och sedan blir det nog en film tillsammans med ett glas fyllt med vatten och is :)

Det fungerar fortfarande inte att ladda upp bilder :(

GÅRDAGENS SHOPPING

Förlåt för att man inte ser så bra på bilden, men jag orkar inte gå upp för att ta en bättre bild ;) Sitter så skönt i sängen just nu.

Shampoo och hårinpackning, samt ett volym puder - osis+

HARRY POTTER

Detta skulle publicerats för typ tre timmar sedan.. Men blogg.se hade lite damp.

Just nu sitter alla tre prinsessor hemma hos mig och kollar på Harry Potter :) Haha. Jag är helt slut, och då tror jag inte bara att jag talar för mig själv utan även för Filippa och Liv också. Speciellt Liv som ligger i soffan och sover. Medans Liv ligger och sover på ena sidan av soffan sitter jag och Filippa och tar otroligt fina bilder med min cam. Herregud, haha. Vi får se vad som händer ikväll, Liv och Filippa ska i alla fall äta middag här hos mig.
Jag har pratat lite med Ida, så jag får se om jag ska träffa henne sen. Men inget är bestämmt ännu. Annars kanske jag och syrran har lite myspys med film och godis och sådant :)
Aja, nu ska jag kolla igenom alla bilder som vi har tagit idag. Det är säkert 500 från skoteråkningen idag.. Puss på ett tag.
Mer bilder kommer när mitt internet fungerar!

HEJSAN!

Har precis stoppat lita käk i magen, väntar på att Liv och Filippa ska höra av sig så går jag ner och möter upp dem :) Trodde faktiskt att det skulle bli dåligt väder ett tag. Har suttit på en brygga nere vid strandvägen och solat med Felicia. Aja, nu måste jag skynda mig lite, ciao!


PROMENAD

Var somsagt tvugen att gör något så jag gick ner till 7-eleven och köpte en yoghurtglass samt zoo godisar. Så nu sitter jag i mitt rum och smaskar på det :) Eller glassen är slut, så lite apor och melon äter jag. Tänkte kolla på någon film nu sedan försöka sova. Är faktiskt ganska trött trots att jag inte har gjort något ansträngande idag. Eller okej, jag har gått en hel del!

Haha, idag när vi åt lunch i Pk huset. Felicia åt sushi, men jag som inte äter någon fisk eller något som kommer från vattnet köpte med mig mat från donken ;)

!"#¤%&/()=?

Har precis ätit middag, grillat. Mumms!! Har lite halvtråkigt sådär, vet faktiskt inte vad jag ska hitta på.. Äta lite melon och kolla på någon film kanske? Men hur kul är egentligen det? Jag vill hitta på något, vad som helst. Typ ta ett nattdopp vore inte helt fel. Känner bara för att göra något roligt :) Haha. Ska nog gå in till syrrans rum och kolla vad hon har för sig. Men jag antar att hon redan ligger i sängen och typ sover. När vi åt middag så såg det ut som att hon skulle somna vilken sekund som helst ;) Haha, aja. Jag får se vad jag hittar på, men något måste jag i alla fall göra.




BILDER FRÅN IGÅR

Tänkte visa lite bilder från middagen igår :)



2011-07-07

Precis hemkommen efter en lång shoppingtur med syrran. Men nu drar vi vidare ner till strandvägen och Kmk, skoteråkning står näst på skemat :)


TJINGELING

Drar och kollar i affärer med sis :)


KRASCHLANDA I SÄNGEN...

... Tillsammans med ett avsnitt av Gossip girl är precis vad jag ska göra nu. Ska försöka komma upp vid tio imorgon. Jag och syrran tänkte kolla lite i affärer. Aja, nu blir det somsagt Gossip girl.

Här kommer jag nog sova gott :)

TACK FELICIA!

Yes, då är jag hemma igen då. Hemma med min syrra denna gång :) Fick två småsaker också :D Woho! Tack så mycket! Aja, nu ska vi typ dra till Koh Phangan för att äta en superduper god middag! Ciao!

Ett par trosor och läppglans från Victorias secret, perfekt! :)

TO THE AIRPORT

Nu åker jag till arlanda!


STRÅLANDE SOL

Sitter just nu i mitt rum men en handduk runt mig. Har precis duschat. Funderar på att göra lite lunch och sedan sätta mig på balkongen och sola lite. Känns som jag har fullt upp idag. Fast så är det egentligen inte ;) Nu på förmiddagen ska jag sola och lite så, kanske träffa Liv och Filippa. Igår bestämmde vi att om det skulle vara fint väder idag (vilket det är) så skulle vi åka vattenskoter idag, men problenet är att jag inte vet om jag hinner det idag. Ska åka till arlanda vid typ fyra för att hämta upp min syster som kommer hem idag. Hon har varit i Australien i typ en månad. Sen ska vi väll hem ett tag och sedan tänkte vi gå ut och äta middag. Förmodligen på Koh Phangan :D Så dagens planer är väll egentligen bara att ta det lugnt och njuta av solen ;)


YESTERDAY

Igår var ju jag somsagt på bio, såg Bad teacher - den var faktiskt bra och rolig :) Blir alltid lika förvånad nu för tiden när jag ser en film som faktiskt är bra. Det känns som det finns så mycket skitfilmer, och många av dessa skitfilmer har jag lyckats se. Gillar typ inte filmer längre. Eller jo det gör jag. Om jag lyckas hitta en bra film ;) Jag älskar skräckfilmer, men, ja det finns alltid ett men när det gäller skräckfilmer. Enligt mig är egentligen inga utav dem bra. De kan vara bra i början och så men sen slutar det ju nästan alltid med att det är en dröm, eller att någon är psykisk sjuk eller så kommer det några overkliga monster som förstör hela filmen. Så om ni har sett någon bra skräckfilm som är verklig, eller riktigt äcklig eller liknande så kommentera gärna :) Haha. Jag fattar egentligen inte hur svårt det kan vara att göra en film som är läskig, alltså så man blir rädd på riktigt. Om jag aldrig lyckas sen en sån film inom typ 20 år så ska jag seriöst göra en egen! Haha, får lägga till det på min 2do - lista. Har ju en liten lista tillsammans med Ida på några saker som vi måste göra innan vi dör. Haha :D
Aja, nog om prat om filmer. Nu ska jag äta upp min nektarin eller persika eller vad det nu heter :)

APROPÅ INGENTING...

... Så är det bra att var liten ibland :) Hehe, för det första så älskar jag skor! Speciellt klackar. När man är kort så behöver man inte "tänka" på att man kommer bli för lång med höga klackar, jag blir snarare normal lång med klackar ;) Sen är det ju aldrig fel att få typ kläder av vänner. Jag har precis fått lite nya saker i min garderob tack vare Filippa :) Allt från shorts till jeans. Eller ja det är det jag har fått ;) Helt perfekt! Jag som har letet efter shorts ett bra tag, så kommer hon med de perfekt shortsen typ. Både sköna och snygga :D Så tack Filippa :)



HEMMA!

Nu är jag hemma hos papi igen, men jag ska snart dra igen faktiskt. Senare ikväll ska jag och Madde gå på bio :) Öppnade precis ett brev där det låg två bio biljetter till mig :D Perfekt ju!! Deltog i någon undersökning i skolan för typ ett halvår sedan så nu fick jag dem, bättre sent än aldrig i alla fall :) Aja, jag ska snart äta middag och sedan går jag väll ner till bion och möter upp Madde. Puss så länge ♥

MOT MAMI

Tänkte bara säga att jag åker till mami ett tag :)


KVÄLLENS

Så här såg jag ut ikväll :)

KOM PRECIS HEM...

... Från farmor och farfar. Farfar fyllde nämligen år idag, 63 år :) Så grattis Jugge!! :D Vi åkte dit vid halv sju eller något. Jag försökte publicera ett inlägg då men det fungerade tydligen inte såg jag nu.. Aja. Har i alla fall ätit sjukt god middag och efterrätt. Inte helt fel fredag med andra ord. Morgondagen kommer inte heller bli helt fel, Filippa har ju sommarlov nu så jag, Liv och Filippa ska hitta på något. Myyyys! :D Saknar er brudar! Filippa var det faktiskt ett tag sedan jag såg, men Liv träffade jag ju igår men jag saknar ändå båda. Så imorgon blir det kul :) Aja, nu tänkte jag kolla på någon film eller något sedan sova. Så godnatt på er! ♥


Fiiina bilder från kvällen ;)

RIKTIG SOMMARKÄNSLA!

Att ett par skor kan göra så stor skillnad...

GODMORGON!

Idag har jag än så länge inte gjort något speciellt, vaknade precis, alltså har jag bara sovit.. Är visst lite morgontrött av mig, men ni som känner mig vet att om inget är planerat eller om ingen väcker mig så kan jag sova hur länge som helst, eller nästan i alla fall. Jag har somsagt inte direkt några planer för dagen men klockan sex ska jag befinna mig hemma hos farmor och farfar.

Nej, nu ska jag stoppa något i magen.