DUSCHA

Godmorgon kanske jag ska börja med att säga. Vaknade för ungefär en timme sedan och har inte gjort någonting, bara legat i sängen. Men nu tänkte jag faktiskt ta en dusch och sedan blir det väll lunch. Resten av dagen är inte riktigt planerad ännu.
Take me back!


HOS IDA

Igår efter den sena lunchen på donken med Liv och Filippa så mötte jag upp Ida Holme och spenderade resten av dagen tillsamman med henne. Vi gick hem till mig en snabbis och packade ner lite behövliga saker, sedan åkte vi hem till henne och åt middag, tog moppen och köpte godis och sedan kollade vi på film och hade det mysigt.
Idag tog vi en extremt lång sovmorgon, kvart i två vaknade vi, men vi kunde sovit längre om inte mamma hade ringt till mig.. Aja, nu ska jag väll börja fixa mig lite :)
Gammal bild på oss


LALALA

Jag och Ida kom tillslut iväg in till stan. Vi stannade vid medis på vägen. Köpte en varsin pastasallad från Il piatto, shit vad jag har skanat det! Gott var det också! :) Efter den goda sallade så åkte vi vidare till Åhléns city och kollade lite. Hittade lite saker som jag skulle vilja köpa, men inget som jag inte kan vänta med. Så ingen shopping blev det.
Nu väntar jag på att Felicia ska komma hem så vi kan laga lite middag ♥

REDO

Jag är nu redo för att ta vara på denna torsdag! :D

MMS

Fick den här bilden skickad till mobilen från papi med en tillhörande text - Inslagen överraskning :)



TORSDAGS FIX

Hejhej! Jag håller just nu på att fixa mig lite inför denna torsdag. Ska troligtvis möta upp Liv och Filippa och vara med dem till ungefär halv fem kanske, eller då ska jag träffa Ida. Hon slutar jobbaklockan fyra så efter det ska jag träffa henne. Vi går nog hem till mig ett tag med sen åker vi hem till henne så kan hon visa mig allt hon har köpt i USA :) Spännande! Kanske får lite tips också, för jag åker ju dit om ungefär en månad, så det kommer bli sjukt kul :D Aja, nu ska jag fortsätta fixa mig.
Gammal bild, men- tummarna upp för denna dag!


HEMMA!

Är äntligen hemma efter en ganska lång tågresa. Men allt gick bra, snart blir det donken för min del - är skithungrig (som vanligt) ;)


PACKAR...

Håller på att packa ner det sista i väskan nu, ska snart gå ner och äta lunch och sedan sitter jag på tåget påväg hem :)
Jag kan glödja dig med att säga att jag är påväg hem Liv! :D


SISTA DAGEN

Yes, idag var det sista dagen häri Åre för mig. Men jag är helt säker på att jag snart är här igen :) Åker hem imorgon vid två-tiden och är hemma ca halv tio. Ska alltså spendera i princip hela morgon dagen på tåget, men det ska väll gå bra. Min snälla syster ska möta upp mig vid centralen också, så det blir bra :D
Testade ju på fors paddling idag, och jag är helt slut nu. Men det var faktiskt kul :) Så jag slänger in två bilder från idag.

ANSIKTSMASK

Som ni ser på bilden så har jag ansiktsmask. Ska tvätta bort den om ett tag och då blir det film och melonmys på nedervåningen :)

LIIIIITE KALLT

Gick ner till Kicks och köpte faktiskt ett nagellack :) Så nu tänkte jag måla naglarna. När jag ändå vad nere vid torget så passade vi på att äta lunch och sedan blev det lite skoter åkning på Åre sjön. Men vi lyckades tajma in regnet precis, men det var bara att köra ändå ;) Lite wakeboard blev det också. Så nu ligger jag under täcket och är helt frusen, haha. Men nu ska jag somsagt måla naglarna :)

KICKS

Måste gå ner till Kicks och köpa ett nagellack nu, klarar som sagt inte av att gå utan...

LITE PANIK!

Okej, jag måste verkligen köpa ett nagellack imorgon! Herregud! Klarar inte av att gå  runt med målade naglar där lackat halft har ramlat bort.. Och jag klarar absolut inte av att gå utan nagellack. Det är lite som med örhängen där - det känns naket utan ;) Så det står på min to-do lista imorgon :)

FORSPADDLING NÄSTA!

Idag bokade jag och pappa en liten forspaddlingskurs. Eller den håller på i två dagar, men det blir nog bara en dag för jag tar tåget hem på tisdag kväll eller på onsdag förmiddag, har inte bestämmt mig vilket än. Men åter till forspaddlingen - jag har ju paddlat förut, men inte i närheten av en fors. Så vi får se hur det här kommer att gå. På tisdag morgon gäller det i alla fall, klockan tio. Sedan vet jag inte riktigt hur länge vi är ute och kör, det beror väll lite på forsen också ;) Men jag tycker det ska bli skitkul att testa i alla fall :)
Någon random bild på Linnéa och mig i vintras på Felicias modevisning :)


SAKNAR MINA PRINSESSOR!

Saknar er brudar!!! ♥


2011-08-07

Blev en supergod lunch på Broken idag, men nu ska jag ner tillspat igen ;) Haha, har inget bättre för mig.

TILLBAKA

Då var jag tillbaka uppe i lägenheten igen då. Gick ner till spat och duschade och bastade, orkade inte bada i poolen eller bubbelpoolen nu. Men nu ska jag fixa mig lite snabbt och sedan gå ner till torget för att äta lunch :)
Var helt ensam där nere :)


GODMORNING SUNSHINES!

Tog en ganska lång sovmorgon idag, men nu sitter jag på nedervåningen och äter frukost. Funderar på att gå ner till spat sen. Det var tydligen inte en människa där, men vi får se hur jag gör.
Okej, jag ska ner hit! Haha:)


LÖRDAG

Blev en middag på Dahlbom idag, körde på det vanliga, dvs. lammfärsbiffar från fjällbete med potatis puré. Super smarrigt var det, som vanligt alltså ;)
Hyrde två filmer förut soom vi ska kolla på nu. Ciao så länge!

Myyys!


JAG HITTADE DET JAG LETADE EFTER!

Tillslut hittade jag ett par örhängen. Kikade runt i alla möjliga affäreroch glömde nästan bort att det var örhängen jag skulle leta efter. Men tillslut hittade jag ett par :)
Är dock lite osäker på de gröna stenarna i mitten. Men de ser typ svarta ut - sålänge inte solen lyser på dem ;) Dom kommer från Snö by Sweden.


GOD MORGON!

Godmorgon på er! Ska gå ner och äta lite frukost nu, därefter ska jag börja mitt örhängsletande. Så det är bara att gå ner till torget och leta i affärerna :D

WERSÉN:S

Är precis hemkommen från en middag nere på Åre torg och Wersén:s. Men nu blir det några avsnitt av CSI och godis. Högsta prion imorgon är att få tag i ett par örhängen, vilket inte borde inte vara så svårt. Tappade mitt ena,och jag hatar att gå utan örhängen. Känner mig typ naken ;)

MER BILDER

... As I promised.

THE ROOMMATE

Blev sjukt sugen på att se den här filmen när jag såg trailern. Har dock en känsla av att jag bara kommer irritera mig på att en av huvudpersonerna, Leighton Meester, även är huvudperson i en utav mina favorit serier - nämligen Gossip girl. Så jag tror att jag kommer ha svårt att koppla bort Blair från Gossip girl till Rebecca i The Roommate...

HELLO!

Det var inte igår.. ;) Nej men nu är jag i alla fall i Åre. Har spenderat de senaste dagarna i Lugnet med farmor, farfar papi, Effie och Fiffi. Åkt en hel del vattenskoter, vattenskidor och wakeboard. Hur kul som helst! Det är helt perfekt att åka på storsjön, vattnet är typ alltid helt spegelblangt - perfekt helt enkelt!
Tänkte visa lite bilder från dagarna som varit :)
Passade på att sola när det var font väder. Lägg märke till drickan som är med på båda bilderna. Min nya favvo tror jag. Sitter faktiskt i sängen och dricker en just nu :)




Mer bilder kommer! :D


5 SAKER NI INTE VISSTE OM MIG

(Tidsinställt)

- Jag har glasögon och linser och har använt mig av det sedan jag gick i sexan.
- Jag hatar verkligen att läsa! Och jag har i princip aldrig läst ut en hel bok.
- Jag gick på gymnastik när jag var yngre, men slutade pga. att jag bröt foten och blev för feg. Men nu har jag börjar igen :)
- Jag älskar känslan av att komma bort från Stockholm ett tag, och sedan komma hem igen.
- Jag gillar inte choklad.


GOD MORGON!

Godmorgon! Jag ska faktiskt börja dra mig mot KMK för att fixa lite med skotern, därefter bär det av till Åre. Ha det bra! :D

RUBRIK

Den här dagen blev inte riktigt som jag trodde... Det började med min långa sovmorgon, därefter hände verkligen ingenting! Jag som trodde att jag kulle känna mig lite bättre idag, men nej. Känner mig lika seg och dålig som igår. Har faktiskt inte orkat packa heller, så jag måste försöka hinna med det imorgon innan vi åker. Jag vet inte riktigt vilken tid vi åker heller, så det kanske blir lite stressigt. Menmen. Hinner nog packa lite snabbt när pappa trailar upp skotern. För den ska såklart med upp till Åre. Så det lär nog bli en hel del vattenskidor och wakeboard för min del :) Mysa med Fiffi ska jag också göra. Farmor, farfar och Fiffi är nämligen redan uppe, fast inte i lägenheten i Åre utan i stugan strax utanför Åre. Så vi lär hänga där några dagar också. Aja, nu ska jag fortsätta kolla på filmen :)
Hade fått ett önskemål om att jag skulle visa hur shortsen som jag köpte igår såg ut på - there you go!


I MISS U IDA HOLME!

Saknar min älskade Ida som är i USA just nu. Som jag nämde tidigare så åker jag upp till Åre imorgon så vi kommer ine ses på ett tag :( Jag som tyckte det redan var läge sedan vi träffades, men nu när jag åker bort så kommer det bli ännu längre...

SKÖN SOVMORGON!

Vaknade precis...
Känner att jag måste ta någonting att äta och sedan ska jag nog duscha. Måste packa idag också. Åker troligtvis upp till åre imorgon, lite spontant sådär ;)