BIG BROTHER

Nu blir det några avsnitt av big brother, måste hinna ikapp. Det är ju snart final!

HEMMA

Nu är jag hemma. Haha, tanken var att jag och Liv skulle träna efter skolan, men så blev det inte. Vi båda kännde att det var dags för oss att vila lite (med tanke på våra överansträngda vader). Så iställer åkte vi till grönan. Haha, känndes som att jag inte hade varit där på flera år, vilket jag sedan kom på att jag faktiskt inte har, hehe. Så det var kul att åka dit. Båda två skrek som galningar i varenda karusell, dock hörde man bara Liv. Min röst är halft borta så det kom inte fram något skrik när jag skrek. Och en sak till! Blå tåget ni vet, typ en barn karusell, dom har gjort om den, och nu är den hur läskig som helst ju!! Haha.
Enda bilden från idag..

TISDAG 31/5 2011

Håller just nu på att packa ner allt som jag ska ha med mig i väskan idag, och det är inte direkt lite saker. Ska först och främst ha med mig alla skolböcker som jag ska lämna tillbaka, sedan måste jag även ha med mig träningskläder för efter skolan har jag träning. Eftersom vi slutar fem idag så känns det lite onödigt att åka hem innan träningen, så mycket packning blir det!

NEW FRIENDS

Har så sjukt ont i halsen så jag har hittat två nya vänner för kvällen..

Grönt té men honung samt strepsils

MIN MORGON

Det hela började med att jag vaknade kvart över sju då mitt alarm ringde. Morgontrött som jag är så ställde jag om alarmet så att det skulle ringa igen om fem minuter. Detta upprepade jag ungefär fem gånger. Tillslut glömde jag såklart att ställa om alarmet, jag stängde alltså bara av det. Vaknade av att jag fick ett sms av Liv, och då var klockan fem över halv nio och jag började klockan nio. Så det vara bara att hoppa upp ur sängen, slänga på sig ett par mjukisbyxor och en tröja, sedan börja åka mot skolan för att ha idrott. Är stolt att jag faktiskt kom i tid, dock lyckades jag komma till fel ställe.. Men det är en annan femma. Haha.

KLAR MED ALLT!

Nu är jag äntligen klar med allt i skolan, det enda som fattas är sommarlovet. Meeen det är ju ett tag kvar tills dess, slutar fredagen den tionde, alltså om lite drygt tio dagar varav endast två utav dem är vanliga skoldagar. Imorgon är det vanlig skoldag, på onsdag har vi något som kallas för summergames då alla i skolan tävlar mot varandra i olika grenar. Sedan torsdag fredag är man ju ledig eftersom det är långhelg, då är vi även lediga på måndagen därpå. Sedan är det tisdag igen - vanlig skoldag. Sen är jag ledig på onsdag för då ska jag på Linnéas studentmottagning och på torsdag är alla i skolan lediga eftersom treorna tar studenten, då ska jag på en till studentmottagning- nämligen min systers. Sen är det fredag och avslutning. Shit alltså! Kan inte fatta att jag har gått på jensen i redan ett år, tiden har gått så sjukt snabbt, och det gillar jag!

SHOPPING

Kände att jag inte fick nog med shopping igår, haha. Eller jaa, igår köpte jag ju bara en klänning, men idag blev det lite fler saker. En bikini, nagelfil, handkräm och ett par skor. Skorna får ni se senare, för jag är inte riktigt säker om jag ska ha kvar dem eller inte.

SÖNDAG

Kom precis hem från träningen och tänkte alldeles snart börja plugga. Har nämligen prov i mentalträning imorgon, det måste nog vara det mest onödiga ämne som man kan ha. Menmen, det är bara att plugga till provet så att man klarar kursen. Just nu sitter jag och gottar mig med lite chips, perfekt sådär efter träning!

DRESS

Lovade ju att jag skulle visa en bild på klänningen som jag köpte igår, here you go!

2011 - 05 - 28

Är sjukt trött just nu, det känns seriöst som att jag ska somna vilken skund som helst. Men skitsamma!
Igår var jag, Liv, Filippa och Madde hemma hos mig och mös lite, tjejkväll. Alla tre sov också här. Så det var mysigt.
Idag har jag först varit med Liv och Felicia och kollade runt i affärer, köpte en klänning som ni kan få se sen. Skulle köpa ett par skor men de fanns såklart inte i min storlek. Så jag får kika vidare efter dem. Har under kvällen hunnit med att äta middag i kungshallen med Ida och Felicia och handlat godis. Nu sitter vi i mitt rum och gör absolut ingenting. Jag måste dessvärre plugga lite sen, men inte nu för nu ska jag äta godis.
"De två vännerna och punkaren"

PRINSESSA 2

Träningen gick bra, fick reda på att det inte blir något tävling vilket var lite tråkigt. Menmen, det är sådant som händer. Jag var sjukt taggad, kännde lite press - en bra sådan. Hade lite saker jag behövde klara för att få vara med, tävlingen var ett perfekt lockbyte för att jag skulle sattsa lite extra mycket. Men det gör jag nog förhoppningsvis nu också, trorts att det inte blir någon tävling. Hur som helst så har jag fått sjukt ont i halsen och huvudet. Kanske är det en förkylning som är på gång. Får se hur det blir med skolan. Just nu känns det verkligen inte som att jag orkar gå imorgon. Hur jag än gör imorgon - skola eller inte, så måste jag i alla fall plugga.
Puss puss, ska ta en snabb dusch sedan sova.

REDO FÖR TRÄNING

Är just nu hemma med Liv och Filippa (prinsessa 1 och prinsessa 3). Ska lite senare åka iväg till ösby och ha ett två timmars gymnastik pass med Liv. Vattenflaksan är fylld och handledsskydden är på, nu kör vi!! :)