VAAARMT!

Shiiit vad varmt det är! Okej jag ska inte klaga för mycket nu, bara lite. För det första så har jag bränt mig lite idag (alltså är jag lite extra het) hehe, för det andra så är det sjukt varmt i lägenheten och för det tredje så är alla fönster öppna, men det ger absolut inga resultat. Inte ens en liten vindpust kommer in genom fönstrerna. Nu på kvällen har jag suttit ett tag på balkongen, men den här gången var det inte för att sola utan för att svalka mig. Men det är i princip lika varmt inne som ute, alltså inga resultat..

 

Imorgon hoppas jag på värme, vilket det troligtvis inte ska vara. Eller det ska vara varmt men inte sol. Har egentligen inga planer för morgondagen förutom att jag ska på middag hos farmor och farfar senare under kvällen. Vad jag hittar på på dagen återstår att se :) Imorgon kväll skulle jag vara tacksam om det kan vara lite kallare, så att man kan sova lite bättre än vad jag har gjort de senaste dagarna..


I THINK I MADE THE RIGHT CHOICE...

... Gossip girl kan man kolla på när man vill.

EN VANLIG TORSDAG

Jag och Ida gick faktiskt upp i tid idag. Redan klockan nio var vi uppe, eller då var Ida uppe medans jag låg kvar i sängen i ungefär 20 minuter. När sedan båda var uppe så käkade vi lite frukost sen gick vi ner till djurgårdsbron direkt. Blev en liten promenad i solen dit ner :) Vi körde runt med skotern i ungefär en och en halv timme skulle jag tro. Det är så himla skönt när det är sånt här väder! Det är verkligen perfekt! :D Anyway, så gick vi hem till mig sen och satte oss på balkongen ett tag och åt lunch. Sedan ringde Liv mig och frågade om jag ville möta upp henne i västermalmsgallerian för att få mina nyckar - så jag åkte dit. Men självklart hade den lilla busungen glömt mina nycklar hemma så vi åkte hem till henne en snabbis för att hämta dem. Sedan åkte jag hem igen och nu ligger jag i sägen och chillar. Funderar på att se några avsnitt av Gossip girl och äta lite jordgubbar. Eller så sätter jag mig på balkongen och tar vara på solen.. Hmmm, vi får se hur det blir :)

BILDER FRÅN IGÅR

Haha, sista bilden :D

21.46

Efter en lång promenad på djurgårdan och bara massor med långa vänteköer på att få bord så beslutade vi oss för att gå till ett annat ställe vid östermalmstorg istället. Det var ju inte helt fel det heller :)
Just nu ligger vi i sängen och samlar lite krafter. Vi tänkte nämligen gå ner till café 60 och ta en fika. Men nu ska vi äta lite jordgubbar. Hörs sen!

DJURGÅRDSBRON

Mötte som sagt upp Ida vid tolv idag, vi har kollat i affärer, ätit lunch, vaccinerat oss (eller Ida, inte jag) sen har hon köpt en sakt till Julia som snart fyller 18 och jag köpte en liten sak till mig själv :) Vi kom hem till mig för ett tag sedan och satte oss på ballen ett tag. Men nu ska vi dra vidare till djurgårdsbron och äta middag. Vi får se vad vi hittar på senare ikväll :) Puss så länge.
Kanske inte världens bästa bild, men jag köpte i alla fall den här piercingen. Den är lite rosa, men det syns ju såklart inte på bilden ;)

HOLLISTER

Det här är så sjukt nice, fast ändå inte.. Jag har vetat om detta i ungefär ett år men för er som inte vet så tänkte jag berätta att Hollister (ett systermärke till Abercrombie & Fitch) ska öppna i Stockholm någon gång i Augusti/September. Visst är det kul och bra att de ska öppna men då kommer ju alla i Stockholm och Sverige ha tillgång till dessa affärer. Lite tråkigt. Jag hatar nämligen att alla går runt på gatorna med ungefär likadana kläder. Inte nog med detta så nästa sommar kommer även Abercrombie & Fitch att öppna upp några butiker i Stockholm. Bra eller dåligt? Visst är det bra, men som sagt ändå inte...

GR8 DAY!

Whoho! Då är jag hemma igen, efter tre timmar på skotern med Liv. Det har varit riktigt skönt måste jag säga! Vi möttes och gick tillsammans till kungliga motorbåts klubben och packade bla. ner våran packning i skotern. Därefter åkte vi och tankade den, sen var vi redo för att åka! Och mycket åk blev det. Tre timmar totalt. Vi har både badat från skotern, hoppat i land på en liten ö där vi fikade lite och sedan har vi hoppat på vågorna. Eller ridit på vågorna som liv sa ;) Haha. Det skvätte upp vatten som bara den så några duschar blev det ju också... :)
Mer bilder kommer!!

2011 - 06 - 27

Trots min sena kväll igår gick jag upp ganska tidigt imorse, runt nio tiden någon gång. Därefter åkte jag och papi ut med vattenskotern och bara körde runt lite. Det var riktigt skönt idag måste jag säga! Solen sken, ingen vind och vattnet var helt spegelblangt. Perfekt skoterväder med andra ord :D När vi hade åkt klart så gick vi ner till Texas Longhorn Steakhouse på birger jarlsgatan och käkade lunch. Därefter drog vi vidare hem och satte oss på ballkongen och fortsatte sola :)
Imorgon ska jag och Liv ut och åka lite med skotern :D Woho! Det kommer bli super, såg precis att det ska bli 26 grader så det är perfekt! Nu ska jag fortsätta kolla på Johan Falk.

CSI NY

Ska snart sätta på nian och kolla på ett avsnitt av CSI NY, en av mina nya favorit serier måste jag faktiskt säga! Även fast jag bara kollat på ett avsnitt än så länge. Men gosh! Vad bra det var! Haha, tror jag ska ha CSI maraton någon kväll framöver ;)

LAZY

So much to do. Jag orkar inte lata mig längre. Väskan packar inte upp sig själv om ni förstår vad jag menar. Orkar inte ha kläder i hela rummet, förutom i garderoben så finns de både på golvet och i väskan eftersom jag inte har packat upp från Åre än. Men det ska vi snart ändra på.. tror jag. Haha. Om jag orkar så tar jag nog och packar upp lite senare :)

NATT-TIPS

Tänkte bara tipsa om det här... Det är ett ögonfrans-serum som gör att ögonfransarna ska bli längre pch fylligare. Jag har haft mitt ganska länge men har inte förens nu börjar använda det regelbundet och jag märker faktiskt skillnad! :D As bra ju! Finns att köpa på bla. Åhléns och H&M.

BACK IN STOCKHOLM

Yes, då är man hemma igen då - skönt! Visst har det varit otroligt skönt och kul att komma bort från Stockholm ett tag, men det är skönt att vara tillbaka :) Borta bra men hemma bäst, eller vad är det man brukar säga? ;) Vi har i alla fall haft några roliga och mysiga dagar uppe i Åre. Mycket gubbskratt, haha Liv fattar vad jag pratar om :) Nej men det har varit hur mysigt som helst, dock var det ju inte så många människor i Åre nu, vilket kanske kan bero på att alla hotell och sådant öppnar inte förens näst helg.. Hehe.
Idag kom vi såklart inte upp den tid som vi hade planerat men det blev inte heller allt för sent - så vi tog kabinbanan upp till toppen och kollade runt lite. Kastade snöbollar och kollade på cyklisterna. När vi kom ner till torget igen så käkade vi lunch på Broken och sedan var det bara att gå tillbaka till lägenheten och packa och förbereda sig för en lång bilresa. Och bilresan gick bra :D Juste! Vi kollade på vädret nu för den kommande veckan och det ser ju riktigt bra ut! Det ska vara fint väder hela veckan, så det lär nog bli en hel del skoteråkning, sol och bad för min del :) Synd att Filippa jobbar den här veckan också nu när det ska vara så bra väder. Annars hade halla vi tre kunnat åka iväg och sola och bada :) Men det kommer :D Nu ska jag nog ta en päronsplitt, fixa mig inför läggdags och sedan kolla på några avsnitt av Gossip girl eller Oc, vi får se vad det blir :) Vi hörs mer imorgon. Puss ♥
Tre otroligt vackra bilder från hemresan ;)

STILL IN ÅRE

Vi befinner oss fortfarande i Åre, men imorgon är sista dagen.. Vi åker hem imorgon eftermiddag någon gång så vi ska försöka komma upp i tid imorgon :) Än så länge har vi totalt misslyckat med just den delen att komma upp på morgonen.. Så vi får se hur det går imorgon ;)
Igår var det ju midsommar! Vi åkte somsagt till vårt andra ställe här uppe - ca. 1 timme från Åre. Där var min farmor, farfar, gammelfarmor och gammelfarfar så det blev lite middag och fika när vi var där. Massor med kortspel blev det också :D Måste säga att det var riktigt länge sedan jag spelade såhär mycket kort, men jag gillar det!! :D Vi spenderade även natten där, synd bara att Liv och jag inte hade med oss någonting (kan bero på att papi och Effie glömde att säga till oss att vi skulle sova där) Haha, men det gick bra, vaknade upp med ökenögon - torkade pga. att jag inte plockade ur linserna men annars gick det hur bra som helst :) Haha. Efter lite frukost i stugan åkte vi tillbaka till Åre. Vi chillade lite i lägenheten, sen tog vi oss en liten "promenad" eller klättra upp för ett vattenfall kanske jag ska säga. Nu har vi även hunnit äta middag på Werséns köpt redbull och hockeypulver från Ok och gått upp för en otroligt jobbig backe. Dvs. upp för berget där man åker skidor/cyklar..
Liv hälsar!!! :D


DRAR VIDARE

Nu drar vi iväg från Åre ett tag, vi ska nämligen på midsommar middag hos min farmor och farfar som just nu befinner sig i stugan som ligger strax utanför Åre.

TREDITION

Måste alltid ta minst en sån här bild när jag är uppe i åre...
Jag och Liv igår..

Ida Holme och Jag förra året

12.59

Vi körde på sovmorgon idag med, men varför gå upp tidigt när man inte behöver? ;) Jag vaknade för ungefär en timme sedan och har än så länge bara legat i sängen och kollat på tv. Liv sover fortfarande :) Hehe. Vi får se vad vi hittar på idag, vi kanske tar kainbanan upp till toppen och kollar lite där. Kanske tar en fika där uppe. Om vi känner oss hurtiga kan vi ju alltid gå ner igen.. Men jag är tveksam om vi kommer göra det ;) Annars kan vi ju alltid bada och basta lite eller kanske åka zipline eller hitta på något annat :) Igår körde vi lite minigolf i alla fall, det gick väll sådär för mig. Första gången vi körde gick det ganska bra, men andra gången då jag och Liv körde med att man fick så så många gånger tills man fick i bollen i hålet så gick det lite sämre. Haha, fick 100 slag på en bana ;)
Här satt vi och kollade på matchen



Goooooooolf

MORGONHÄLSNINGAR FRÅN ÅRE

Hejsansvejsan! Jag vaknade för ett tag sedan faktiskt, men Liv ligger forttfarande och sover. Vi kom fram någon gång i natt så vi är lite trötta faktiskt ;) Men nu tror jag att ska väcka Liv, är ganska hungrig - hoppas hon också är det :D puss
Snygga brudar från igår när vi precis satte oss i bilen ;)

PACKA, LUNCH & BETYG

Gick ner lite snbbt till kungsgatan och handlade lunch. Nu när jag kom tillbaka hem så såg jag att jag har fått hem mina betyg :) 4 G och fem VG. Helt okej :) Efter jag har ätit måste jag faktiskt börja packa, jag ocg Liv åker ju till Åre lite senare idag :D

2011 - 06 - 21

å var jag hemma igen då. Åkte ju som sagt hem till mami och bakade bullar, dock blev det inte så mycket bakande för min del. Var tvungen att hålla koll på Isa som typ badade i både mjöl och deg ;) Haha. Badat katter har jag också gjort. Herregud! Både Tiger och Torsten hatar verkligen att bada. Men det är sådant som man måste göra, så det var bara att kämpa. Torsten som är hur stor som helst är ju mins lika stark som han är stor så det var lite knepigt. Men det löste sig till slut. Mamma fick hålla i honom och jag fick tvåla in honom och så. Haha. Nu ska jag nog äta middag om ett tag :D
Linus vägrade vara med på bild idag, så jag slängde in en gammal bild på honom och Ville i slutet :)

BULLAR

Jag har inte sovit en blund inatt. Nacken har värkt och så var det sjukt varmt i mitt rum. Så jag är lite sådär lagom pigg nu ;) Men nu känns det lite bättre så jag ska i alla fall åka till mami och baka bullar nu.

HAHA

Kolla in snyggingarna ;)

TODAY I DON'T FEEL LIKE DOING ANYTHING

Inte för att dagen är slut nu, men så som det ser ut just nu så har jag verkligen inte gjort någonting idag. Har i princip legat i sängen och kollat på Gossip girl hela dagen, somnat till några gånger har jag också gjort. Så jag får se hur det går för mig att sova senare ikväll..
Sovande lilla jag påväg upp till åre förra året :)

HALLÅ DÄR!

Vaknade precis med en extrem värk i halsen. Eller inte i halsen utan på sidorna av typ nacken. Vet inte hur jag ska förklara men det gör i alla fall skitont. Tror inte att jag håller på att bli sjuk för det är som sagt inte i halsen utan jag är mer öm på sidorna.. :(
Än så länge har jag inga som helst planer för dagen, vädret är inte det bästa - det ser ut som att det kommer börja regna vilken sekund som helst. Så det kanske blir en inne dag för mig idag. Men vem vet, planerna kanske ändras :)
Någon dag sedan..

LÄR KÄNNA IDA

LÄR KÄNNA IDA!


Kallt eller Varmt

Guld & Silver

Surt & Salt


Duscha eller Bada


Sushi eller Burgare

Smycken eller Ej

Gymnastik eller Fotboll

Glass eller Godis

Vitt eller Svart

Vinter & Sommar

Alvedon eller Ipren

Internet eller TV

Hund eller Katt

Samtal eller Sms


Morgon eller Kväll


KUNG FU PANDA 2

Precis som Filippa skrev så har uppdateringen inte varit på topp de senaste dagarna. Men jag har varken haft lust eller tid att skriva, eller tid har jag haft gott om..
Igår gjorde jag inget speciellt på hela dagen, tog en extremt lång och skön sovmorgon, åt lite mat och sen åkte jag iväg med papi och övningskörde lite. Ungefär så såg min dag ut igår.Idag gick jag upp klockan nio och åkte direkt hem till mami. Hade sedan tidigare bestämmt att jag skulle gå på bio med Linus och Ville idag. Så jag åkte hem till mamma och hämtade grabbarna, sedan gick vi vidare för att hämta ut biljetterna till Kung Fu Panda 2 som vi såg efter en stor lunch på donken. :D Nu kom jag i alla fall precis hem från mami och jag är så sjukt trött. Blir nog det av vädret som jag snart får panik på. Det är sommarlov och det har än så länge inte varit något höjdarväder, visst var det sol och varmt för några dagar sedan men nu när det är regn är det så tråkigt! Man blir bara trött och deprimerad..Menmen, snart blir det väll sol igen?! :)

LÖRDAG

Nu drar jag ut ock övningskör lite :)

SILVER

Har precis ätit middag och håller just nu på att putsa lite silver, detta borde jag göra lite oftare det blir ju asbra!! :D
Nu ser det dock ganska matt ut, men det är bara för att jag precis har kletat på själva silverputsen. Sen lär det glänsa!

HÄR SITTER JAG...

... med mina nya jeans och nya tröja :)

2011-06-17

Kom precis hem efter en liten shoppingrunda! :D För idag blev det faktiskt lite shopping, dock är inget av det jag köpte från Nk, men jag såg massor med saker som jag troligtvis ska köpa men jag ska tänka på det :) Köpte med mig en macka från Sandys på väg hem så den ska jag mummsa på nu :)

NÅGON SOM ÄR FÖRVÅNAD?

Såklart lyckades jag inte gå upp så tidigt som jag hade planerat, någon som är förvånad? Haha, jag och tidiga dagar går verkligen inte ihop. Om jag ska vara ärlig vet jag faktiskt inte hur jag orkade ta mig upp till skolan varje dag då jag började åtta. Det måste vara ett miraker..Jag tänkte gå till Nk en snabbis nu i alla fall sedan måste jag köpa lite saker bla. fixa nytt sl-kort eftersom mitt går ut idag. Vi hörs senare!

GODNATT!

Jag ska kolla på något avsnitt av Oc och sedan sova, tänkte att jag ska gå upp i hyfsad tid imorgon för att komma in på förhandsvisningen på Nk rean. Den är mellan sju och tio. Jag sattsar på att vara där senast nio, men vi får väll se hur det går ;) Med tanke på att jag kom till Åhléns rean strax efter ett. Haha, men jag gillar Nk mer än Åhléns, de har en trevligare miljö och ett mycket bättre utbud. Så något kanske jag i alla fall kommer hem med. Men vem vet, ibland faller ingenting mig i smaken. Jag är så shopping sugen så jag hoppas verkligen att jag hittar något :) Nej, nu måste jag sova så jag orkar upp imorgon bitt.

HALLON

Bara för att sukta Filippa lite så tänkte jag äta lite hallon nu :D

TORSDAG

Då är jag hemma igen då. Åkte som sagt till Nacka där Liv var barnvakt åt sin lilla supersöta kusin Tilde. Vi hade det skitmysigt i parken och hemma. Vi får se om Liv lägger upp några bilder sen kanske :) Påväg hem passade jag och Liv på att kika lite i Nacka forum och lite shopping blev det faktiskt :D Både för mig och Liv. Ni lär få se lite senare vad det var jag köpte :) Nu tänkte jag sätta på en film eller något, är faktiskt lite trött. Puss så länge ♥
Sådär ska tårna se ut Filippa ;)

MOT NACKA...

... och Liv!
Har inget bättre för mig så jag tänkte åka ut till Nacka och göra Liv sällskap med massor med småungar :) Myys! Vi hörs senare! ♥

♥ SOVA ♥

Jag älskar verkligen att sova! Speciellt när det inte är så jättebra väder :) Vaknade precis och tänkte väll äta lite frukost/lunch sen får jag se vad jag hittar på :)

NY BIL

Idag fick vi hem våran nya bil, så jag var precis nere och körde lite med den :) Niiice, tror jag ska övningsköra lite i helgen också :) På fredag börjar NK rean, så då ska jag dit. Hoppas det är bättre än Åhléns. Haha, men det lär det nog vara :D Fnular på att vara där klockan sju dvs då dom öppnar. Haha, nej men jag får se :) Nu blir det hallon/mango sorbet med färska hallon!

IT'S A BOY GIRL THING

Har precis kollat klart på Its a boy girl thing, lite halv bra film sådär :) Somnade ett tag men vaknade av ett ryck.. Halv drömmde att jag ramlade ner för en trappa. Haha. Men nu är jag pigg igen :D

JAG HADE FEL...

... Shoppingen och rean sög! Måste nog vara det sämsta jag varit med om. Visst fanns det hur mycket saker som helst men inget som föll mig i smaken. Eller jo ett nagellack samt lite godsaker från donken. Haha gick in på donken påväg hem för att ha något att tröstäta. Haha. Jag vill åka utomland och shoppa! Allt här i Sverige är så tråkigt..
Köpte mig ett rosa nagellack från Sally Hansen inne på Åhléns och en liten cola och chilli cheese på donken

ÄNDRADE PLANER

Det är ju inte direkt sol ute så det var ingen idé att ens gå ut på ballen. Så nu tänkte jag faktiskt gå till Åhléns city och kolla lite på rean. Kan tänka mig att det kan finnas ganska fina saker på rea :D Kollar nog i massor med andra affärer när jag ändå är igång. Hörs sen!

TRÖTT CHEY

Orkade inte gå upp så tidigt idag så jag struntade i VIP REAN ;) Istället vaknade jag nu och tänkte faktisk äta lite lunch, thai lunch :D Får se om jag sätter mig på ballen och solar lite också. Fast bara framsidan ;)

VIP REA

Glömde säga att jag och Liv ska på VIP REA imorgon bitti. Jag fick en inbjudan till Åhléns så vi tänkte dra dit och kolla om vi hittar något mysigt :) Puss
Lite lika.. som vanligt då ;)

NICE DAY!

Nu är man hemma igen då. Det var faktiskt riktigt mysigt på grönan trotts allt regn :D Jag blev på lite "sämre" humör pga. en killes kommentar.. Vi kan ta det där en annan gång kanske ;) Haha. Nej men det var riktigt mysigt, speciellt kommentaren dårå ;) Blev liiiite kallt när man var helt blöt - och jag skojar inte ett tag var både jag och Liv blöta ända från topp till tå, håret var helt blött likaså skorna. Men som sagt var det mysigt.
Nu är jag hemma igen och tänkte faktiskt börja med att smörja in min rygg samt baksidan av benen. Som Liv skrev lite tidigare så lyckades vi somna i solen och såklart så brännde jag mig. Inte så lite heller. Är det inte framsidan så är det baksidan.. Kräftan är tillbaka... igen -.- Haha.
Lite bilder från dagen sådär :) Vi slutade på donken med varsin meny! :D

SNYGGA BRUDAR

Nu är jag och Liv hemma hos mig och fixar oss lite inför grönan. Eller vi har varit här ett tag nu :) Vi ska väll snart börja åka tror jag :D
HAHAHAHAHA! :D

10.32

Nu är även jag vaken. Vaknade av att kyrkklockorna plingade till lite, eller lite kanske var att oöverdriva. De plingade ju i typ fem minuter, haha. Lite små störande sådär. Men så blir det när man sover med alla fönster öppna för att man inte ska dö i värmen ;)
Anyway så har jag precis pratat med Liv och vi tänkte åka till Axelsberg idag med, passa på att njuta av solen. Tror det blir lite bad idag med :D Nu måste jag hoppa in i duschen, mitt hår är kaos! Puss <3

HEMMA!

... Det måste ju seriöst vara en utav de mest använda rubriker här på bloggen, just från mig också ;)
Kom hem från Filippa för ett tag sedan och nu har jag precis lagat lite mat, pasta med pesto och så några knäckemackor :) Mumms! Åkte som sagt till Axelsberg med Liv och jag badade! Två gånger till och med! Haha, jag är fett glad - jag uppnådde mitt mål med dagen. Nu tänkte jag kolla på några avsnitt av Oc och sedan sova. Bjuder på några bilder från dagen :)
Fiiina!

CIAO!

Yes, då åker jag mot gamlastan och möter upp Liv. Ha en bra dag! :D

INTE ETT MOLN

Paratar just nu med Liv, med tanke på det fina vädret ska vi ut och lägga oss någon stans. Vi vet inte riktigt vart, men jag ska i alla fall bada! :)

GODNATT!

Ligger just nu i min säng och kollar på Oc, lika bra som vanligt :D Tänkte kolla på några avsnitt och förhoppningsvis somna. Är ganska trött, men inte lika trött som jag var tidigare idag. Det där är lite skummt.. Jag är en nattmänniska det vet jag, är hur trött som helst på morgonen och jag älskar långa sovmornar. Alltså antar jag att jag inte är någon morgonmänniska ;) Hur som helst så är jag som sagt trött på morgonen och sen på dagen är jag ganska pigg, eller det beror på, i skolan är jag aldrig direkt pigg, menmen. Sen ungefär klockan sex - sju någon gång så blir jag så sjukt trött att jag somnar på en sekund. Som idag dårå. Somnade verkligen direkt. Sen nu när klockan börjar bli lite mer så är jag pigg igen. Visst kan det kanske bero på att jag har sovit i någon timme, men även då jag inte har gjort det så har jag kvar alla mina krafter på kvällen. Men jag klagar inte, jag gillar nattlivet. Ta en promenad på kvällen är ju alltid mysigt :)
En lite misslyckad bild från idag

SJUK?

Tror dessvärre att jag håller på att bli sjuk, igen. Blev jag inte precis frisk? Eller det kanske var ungefär en vecka sedan men ändå. Känner att jag börjar få ont i halsen, hoppas bara jag inte blir av med rösten den här gången också. Ett till tecken på att jag håller på att bli sjuk är att jag precis har sovit ett tag. Är så sjukt trött. Men imorgon ska det vara bra! Det ska vara fint väder imorgon så jag får se vad jag hittar på. Är lite sugen på att åka till någon strand så att jag kan bada för första gången på det här året (isvaken i julas räknas inte som bad) Alltså kan jag inte vara sjuk imorgon :)
Tycker faktiskt att den här bilden passar in ganska bra på mig, jag kan ju se ut som en giraff ibland.. haha! ;)

HEMMA!

Det var alldeles för mycket folk på grönan så vi var inte där så länge, vi åkte tillbaka till slussen istället. Köpte varsin paj och chili cheese. Så nu är jag som sagt hemma igen och tänkte mysa med lite musik, cosmo och vatten med jordgubbar i :)

GRÖNAN

Vädret klarnade upp så det var riktigt skönt att åka lite skoter. Åkte bort till Lidingö och till djurgården och åkte runt lite i stan, myys! Nu ska jag fixa mig lite snabbt för sen ska jag möta Liv och vi ska åka till grönan :D

VATTENSKOTER

Vädret kanske inte är det bästa, men nu går jag iväg för att åka lite vattenskoter :D

FUNDERARE..

Varför kan inte vattnet bli riktigt kallt i köket? Ska jag vara tvungen att gå till badrummet för att få tag i kallt vatten? Är det någon mer än jag som känner igen sig? ;)
Haha, fin bild på mig och Filippa från igår när vi var i rålis :)

Gästerna gick för ett tag sedan, nu har jag och papi kastat balonger tilll varandra och vi klarade att passa varanfra 567 gpnger utan att den nuddade marken!! Hur grymt! :D Haha, det blev förresten ingen skoter åkning- det får bli imorgon istället :) Nu ska jag fortsätta försöka lära pappa stå påå händer :D ♥

2011 - 06 - 11

Nu är jag hemma från arlanda och NK. Lämnade ju somsagt syrran på arlanda sen åkte jag och papi vidare till NK och handlade lite nytt porslin. Nu vet jag faktiskt inte alls vad jag ska göra men vi ska ha middag här hemma ikväll i alla fall :)

FÖRSTA DAGEN PÅ SOMMARLOVET

Jag kom precis hem efter en snabb runda på stan med sis. Vi åt lunch ute i solen från donken, sen köpte hon lite saker till resan. Hon åker nämligen till Australien idag den lyllosen! Jag får hoppas att jag klarar mig utan henne nu i typ en måndag, men det ska nog gå bra :) Tänkte att jag åker med och lämnar henne på flygplatsen, men det blir lite senare! Nu ska jag nog sätta mig på ballen ett tag. Får se om jag orkar sitta där, det är ju så sjuuukt varmt! Men det är skönt, älskar vädret just nu. Skulle dock vilja bada vilket kanske händer ikväll. Funderar på att ta en liten tur med vattenskotern :D
Älska er! ♥

SKOLAVSLUTNING

Idag är det skolavslutning!

TIME 4 SLEEP

Shit vad trött jag är! Har haft fullt upp hela dagen. Är det inte det ena så är det de andra..
Dagen har varit helt fantastisk i alla fall :) Säger åter igen att jag längtar tills jag tar studenten. Men somsagt så är det två hela år kvar. Hoppas tiden går snabbt! :) Men det lär den nog göra med tanke på att detta år har gått sjukt snabbt. Och jag måste säga att det har varit sjukt kul också. Haha, okej nu låter det typ som att det är nyårsafton och att jag berättar om hur jag har fat det detta år ;) Men jag hoppas att ni fattar vad jag snackar om :)
.
Nu tänkte jag faktiskt ta och äta lite mer av den goda maten samt kolla lite på Gossip girl och sedan tror jag faktiskt att jag ska sova. Är så sjukt trött och imorgon har jag ju skolavslutning. Måste upp och duscha innan, samt bestämma mig för vad jag ska ha på mig. Har verkligen ingen aning. Men det problemet lämnar jag till morgondagen :) Puss på er!
Jag 2007..

MITT LILLA PROJEKT


☆ ☆ ☆

Kom precis hem igen, var ju och kollade på Felicias utspring :) Måste faktiskt säga att jag längtar tills det är min tur. Min fd. coach Magnus kom fram till mig och sa: "Ida nu är det bara två år kvar, Grattis Felicia!" Gulligt att han påminde min om att det bara är två år kvar. Haha ;) Nu måste jag börja fixa lite här hemma inför kvällen, städa lite och dekorera :D
.
Btw - det stämmer Liv, jag har fullt upp!! :D

GODMORGON!

Tänkte bara passa på att säga godmorgon, samt göra detta inlägg lite roligare med lite fler bilder från igår :D Måste även börja fixa mig inför syrrans utspring!

TRE BILDER

Nu kommer lite bilder från själva utspringet som jag dock inte var med på ;)

HEMMA!

Kom precis hem från Lillis. Har vääärldens huvudvärk så jag ska nog ta en alvedon nu. Haha, bara så att ni vet lixom! Kommer bilder från kvällen senare!! :)
Jag och syrran hemma hos Lillis

STUDENTMOTTAGNINGAR

Från och med idag och ytterligare två dagar framöver ska jag på studentmottagningar. Idag är det Linnéa som tar studenten, en av mina vänner som jag har kännt sjukt länge. Så kvällen kommer spenderas hemma hos henne i nacka. Det kommer nog bli mysigt :) Imorgon tar min kära syster studenten så imorgon ska vi fira henne här hemma hos papi. Sen på fredan (då jag har skolavslutning) så ska vi fira henne hemma hos mami. Haha, mycket studentmottagningar blir det, men det gillar jag! :D
.
Har precis köpt present till Lillis i alla fall. Men nu måste jag börja fixa mig inför kvällen. Den stora frågan är: Vad ska jag ha på mig?!
Haha, jag och Linnéa i vintras :)

LITE SEG

Skrev för ungefär en timme sedan att jag skulle börja kolla på en film eller något.. Men det är inte förrens nu som jag har bestämmt  vilken film jag sak se ;)
Ska kolla på den här, hoppas den är bra! :D

07 - 06 - 2011

Har precis ätit middag och tänkte alldeles snart kolla på någon halvtråkig film som jag kan somna till. Eller så sätter jag på Oc som vanligt ;) Haha. Så sjuuukt bra!! Hur som helst så är jag ju somsagt sjukt trött idag och just därför är jag sugen på att gå och lägga mig nu. Kom även på att jag har sovmorgon imorgon. Vi har typ klassens dag eller något liknande. Vi får se vad som händer men jag antar att man bara ska umgås med klassen och ha det mysigt :)

NEW COLOUR

Har precis målat naglarna i denna underbara färg från essie.

S☀LIGT VÄRRE

Gillar min fyndiga rubrik.. ;)
.
Precis som Filippa skrev tidigare så åkte vi till skånis och solade ett tag efter skolan. Efter någon timme i solen så åkte jag och Liv vidare till grönan. Dock var vi av någon anledning sjukt otaggade, så vi satt mest i skuggan och drack läsk ;) Haha. Antagligen var det för det var så mycket folk och för att det var så sjukt varmt. Nu tänkte jag gå till köket och fixa ett stort glas med vatten och is!
Kul att solen var ivägen för mitt ansikte.. Shortsen och tröjan är Livs :)

SKOLA IMORGON

Jahapp, då var långhelgen slut. Slut på det roliga med andra ord. Men nu är det inte många dagar kvar tills sommarlovet börjar! Wohoo! :D ♥

SOLSTING?

Vet faktiskt inte riktigt hur jag ska summera dagen men jag antar att det bli något i den här stilen: Sol, sol, sol, musik, mat, mamma, kräfta.
.
Har i princip suttit på ballkongen hela dagen. Till och med några timmar för mycket (ni förstår om ni ser hur jag ser ut) Jag ser seriöst ut som en kräfta! Kanske ingen nyhet... Haha. ;) Det roliga är ju att jag bara har fått färg på framsidan - där jag alltså är helt röd. Men om man kollar på baksidan av tex. benen så är de helt vita.. Och för att göra saken ännu bättre så tror jag faktiskt att jag har fått solsting eller något. Fryser hela tiden fast endå inte. Det bränns på kroppen och jag fryser. Sen två sekunder senare är jag hur varm som helst. Aja, jag kom precis ut från duschen och nu hade jag tänkt att jag ska dränka mig i aftersun, hoppas verkligen att brännan har lagt sig tills imorgon. ♥
Ett litet smakprov på min kräft-bränna ;)

NATIONALDAG 6 JUNI 2011

Detta ska firas med.. sol på ballen! Wohoo! 28 grader och strålande sol, jag klagar inte :D ♥

HALSBAND

Glömde nästan bort att jag skulle visa vad det var jag handlade här om dagen, here you go!

HEMMA!

Nu är jag hemma igen. Åt middag, fixade naglarna och lite sådant mysigt hemma hos mami. Hjälpte mamma att städa Linus och Villes garderob också. Haha, dom har blivit så stora! Mycket kläder fick nämligen slängas. När Linus såg hur mycket kläder som skulle slängas så sa han: "Mamma, vi får nog ta och stor shoppa snart." Haha. Han frågade även mig om jag kunde flytta in hos dem och bli hans personliga kock. Jag lagade nämligen hans mat och den var tydligen supergod, så vem vet.. jag kanske ska bli kock? Njaa..
.
Nu ska jag kolla på tv. Kom precis på att jag har missat början av big brother finalen, så jag kollar på den imorgon istället på datorn ♥

Isa ville att jag skulle vara prinsessa, eller sessa som hon säger ;)

Fick lite småsaker av mamma, perfekt med en ny mascara och bodylotion som jag behövde

MOT SÖDER

Har precis som igår och i förrgår spenderat några timmar av förmiddagen ute på ballkongen. Men nu har jag tröttnat så jag tänkte åka hem till mami på söder ett tag. Linus, Ville, och Isa är där så det blir kul att träffa dem. Aja, nu ska jag fixa mig så att jag snart kan åka ♥

PUSS ♥

Haha, filmen var ju världes skämt! När den var slut kollade jag och Felicia på varandra och började asgarva. Vad handlade filmen om egentligen? Haha, den hade typ ingen handling. Eller jo, men den var inte så bra. Haha ;)
Nu tänkte jag kolla lite på Oc och sedan sova, godnatt på er! ♥

HEMMA!

Kom precis hem från grönan, jag och Liv åkte dit lite spontant sådär :) Eller ja, Liv ringde mig typ klockan tre och frågade om jag hade lust att åka dit, och självklart hade jag det! Egentligen skulle jag hem till mami ikväll också, men det blev grönan istället. Haha. Ska till henne på måndag ändå så det är lugnt.
Anyway, så ska jag och Felicia försöka ge ett nytt försök till att se filmen som vi hyrde igår. Vi kollade nämligen aldrig klart på den igår, jag var så jävla trött. Först hade vi kollat på Wallander som slutade typ kvart i tolv, och efter man har sett en film så blir man ganska seg måste jag erkänna. Så vi satte på filmen och kollade i lite drygt en halv timme, men sen kännde jag att jag inte orkade hålla ögonen öppna - alltså slutade vi kolla då. Så jag hoppas jag är lite piggare idag.
Såhär har jag sett ut idag

FÄRDIG FIXAD

Nu är jag färdig fixad, väntar bara på att Liv ska ringa.

LÖRDAG 4 JUNI

Har suttit på ballkongen och solat hela förmiddagen, helt underbart! Börjar faktiskt få lite färg också, trots min höga solskyddsfaktor i ansiktet (30) så har jag ändå lyckats bränna mig lite. Fråga mig inte hur jag lyckas, men det är ingen nyhet direkt. Är typ extra känslig i ansiktet så jag bränner mig nästan alltid lite.. Haha. Nu ska jag sminka mig och sedan får vi se vad som händer :)

CHARLIE ST.CLOUD


Nu har det blivit dags för oss att kolla på filmen, hoppas den är bra!

MIN DAG I BILDER

Först var jag hur taggad som helst..

.. men det ändrades snabbt när jag insåg hur ont jag fick i händerna av kryckorna.

Efter lite shopping i Sturegallerian gick vi och satte oss i Humlegården..


Vi hade köpt med oss mat från Sandys

Mumms!

Efter lite mer shopping på NK så började vi röra oss hemmåt..

och några minuter senare var man utanför porten igen :)

MYSPYS

Har precis varit nere på sveavägen och handlat mat samt snacks till ikväll. Jag och syrran ska kolla på film, äta godis och chips med dipp. Just nu håller vi på att laga mat, lövbiff med potatisgratäng blir det ikväll, mumms!:)

SHOPPING

Fick tag i en sak, visar er senare. Nu ska jag sätta mig på ballkongen och sola lite.

SHOPPING

Fick tag i en sak, visar er senare. Nu ska jag sätta mig på ballkongen och sola lite.

MIN HUND KAN ÅKA VATTENSKOTER!

Haha, sötnos :)

FREDAG 3 JUNI

Nu går jag, tillsammans med mina kryckor ut i solen. Jag och Felicia ska kolla i affärer tänkte vi. Jag ska först och främst leta efter ett halsband, jag har ingen som helst aning om hur jag vill att det ska se ut, jag vill bara ha ett halsband helt enkelt. Sedan ska jag även kolla efter klänningar som jag kan ha på studentmottagningarna. Får se om jag hittar något som passar :) Visserligen har jag några klänningar här hemma som jag skulle kunna ha, men det är lite roligare med nya saker. Så då kan jag lika järna kolla och se om jag hittar något.

08.08

Godmorgon! Vaknade för några minuter sedan av att solen lös in i mitt rum.
Ska försöka väcka Felicia nu så att vi kan gå lite tidigare, för jag orkar inte vänta på  henne i flera timmar. Men det lär jag nog få göra ändå, hon är inte direkt den snabbaste på att duscha och fixa sig ;)

TV-NÖRD

Har som sagt tagit det riktigt lugnt idag. Har hunnit med att kolla på 23 avsnitt av Oc, dvs nästan en hel säsong. Men det är så sjukt bra, så det är inte så konstigt att man inte kan sluta kolla. Haha. Jag har kommit fram till att det här är fjärde gången jag kollar på Oc serien. Alltså har jag redan sett alla säsonger tre gången tidigare.. Men det är verkligen ingenting om man jämför med hur många gåner jag har sett desperate säsongerna. Sju gånger. Ja ni läste rätt! Jag har sett alla desperate säsonger sju gånger och ändå tröttnar jag inte, haha. Det är helt sjukt. Menmen :D Nu ska jag fortsätta kolla på Oc, planerna för imorgon är att jag och Felicia ska hitta på något :)

SOME TIME FOR MYSELF

Kom precis ut från duschen och tänkte precis börja fixa naglarna. Ska kolla lite mer på OC och sen om jag tröttnar på det så tänkte jag ladda ner lite låtar timm min Ipod.

KRYCKOR?

Nu undrar säkert ni varför jag går på kryckor, och det är nämligen såhär att jag har haft väldigt överansträngda vader under den senaste tiden, fråga mig inte varför, men jag antar att det är för att jag helt enkelt har tränat lite för mycket och att mina vader inte är vana vid det. Så igår när vi hade idrottsdag, så skulle jag vara med och springa i stafetten. Efter ungefär 50 meter så smäller det till i min vänstra vad och jag fick därför halta resten av sträckan. Det är så himla typiskt och onödigt. Var jag tvungen att springa? Om jag inte hade gjort det så hade jag och mina vader mått toppen just nu. Men gjort är gjort..
Tur att jag har lite godis här hemma i alla fall. Känner att jag inte orkar göra någonting idag, ska kolla på OC och äta godis.

INGEN HÖJDARE

Min röst är borta och jag går på kryckor, lyckat!

GODMORGON!

Sitter just nu och äter frukost. Insåg för ett tag sedan att jag inte har någon röst, haha. Anyway, så ska jag alldeles snart börja åka mot Gärdet för att ha något som kallas för summergames. Hoppas verkligen inte att det kommer börja regna för då lär det inte bli så kul, med tanke på att vi ska vara utomhus i princip hela dagen..