AFTER SKI

Haha, det har nog aldrig varit så kul att åka skidor som nu :D Man skrattar typ för sig själv när man åker ;) Haha, men det gillar vi! Vi ska snart dra ner till affären som finns här på hotellet sedan blir det middag och därefter fortsätter vi nog dricka lite för att hålla oss till Malaysia som vi förmodligen drar till ikväll :)
I måndags åkte vi till Méribel och det var huuur underbart som helst, det var verkligen superfint. Men såklart hade vi inte liftkort där.. Haha, men det var underbart ändå! :D Igår åkte vi till Les Menuires, där vi tydligen inte heller hade liftkort och det var inte alls lika värt som Méribel, vi åkte typ en lång transportsträcka i Les Menuires och det sög. Menmen, hittar man inte så gör man inte ;)
Första dagen vi var ute var vi med Holmes kusin och hans kompisar på Tago som var lite sådär, det är mer afterski än fets på kvällen om ni fattar. Det var kul i alla fall :D Dagen därpå drog vi till Malaysia där vi blev frågade om vi ville bli VIP, och självklart svarar man ja på den frågan så vi fick gratis dricka hela tiden ;) Vi blev VIP där för hela veckan så vi ska dra dit ikväll också, får se om det blir snowcafé innan det eller om vi bara förar här hemma. Aja, vi har det super i alla fall och imorgon åker vi hem, vilket suger :( Puuuuuuss!! ♥

Schnygga! ;)

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback